Työnhaku

Tampereen Sähkölaitos -yhtiöissä työskentelee 390 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 270 miljoonaa euroa. Meillä on yli 140 000 asiakasta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta.

 

Nyt etsimme Asiakkuudet-yksikköön

 

Tuotepäällikköä

 

Tuotepäällikkö toimii aluksi esimiehensä oikeana kätenä tuotekehityksessä. Jatkossa tuotepäällikkö ottaa kokonaisvastuun tuotekehityksestä. Tämä käsittää tuotteiden koko elinkaaren ideasta lanseeraukseen ja jälkiseurantaan, tuoteportfolion hallinnan sekä näihin liittyvät prosessit. Tuotteita ovat energiatuotteet ja näihin liittyvät palvelut ja muut tuotteet.

Tuotepäällikkö tekee läheistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, aikaansaavaa ja pitkäjänteistä työskentelytapaa.

Arvostamme kokemusta tuotekehityksestä tai energiamarkkinoista, yhteistyökykyä, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja halua vastuunottoon. Tehtävä on uusi Tampereen Sähkölaitoksella.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä https://www.sihti.fi/veeti/tyopaikka/Tuotep%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6/Pirkanmaa/6090?lang=fi_FI

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Helanti, puh. 050 444 4456, matti@sihti.fi

 
 
 

Markkinointisuunnittelijaa  

 

Markkinointisuunnittelija toimii markkinointipäällikön apuna kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnissa. Hänen tehtävänsä on koordinoida ulkoista ja sisäistä markkinointiviestintää yhdessä kollegoiden ja mainostoimiston kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista kokemusta markkinointiviestinnästä ja näkemystä erityisesti sosiaalisen median ja muun digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisestä. Arvostamme oivaltavaa visuaalista ja kirjallista osaamista.

Markkinointisuunnittelija on mukana Sähkölaitoksen markkinointikampanjoissa ja vastaa myös niiden toteuttamisesta. Työssä on tärkeää ymmärtää markkinoinnin ja myynnin kiinteä yhteys sekä osata toimia hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä https://www.sihti.fi/veeti/tyopaikka/Markkinointisuunnittelija/Pirkanmaa/6091?lang=fi_FI

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylönen, puh. 046-876 0313, jussi.ylonen@adecco.fi

 

 

Myynnin ammattilaista

 

Työ koostuu monipuolisista kaukolämmön ja muiden energiatuotteiden myyntitehtävistä. Keskeistä on työskennellä luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten kuntien, rakennusliikkeiden ja tontinsaajien kanssa. Rekrytoitava henkilö osallistuu kaavoitusprosesseihin ja vastaa kaavoittajien kanssa tehtävän yhteistyön toimivuudesta.

Edellytämme hakijoilta kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus kaavoituksesta, LVI- tai energia-alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamista monipuolisessa ja vakaassa energia-alan yrityksessä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä https://www.sihti.fi/veeti/tyopaikka/Myynnin%20ammattilainen/Pirkanmaa/6092?lang=fi_FI

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylönen puh. 046-876 0313, jussi.ylonen@adecco.fi

 
 
 


 

 Avoin työhakemus

 

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen täällä. (Huomaathan ensin rekisteröityä ko. järjestelmään, jotta avoin työhakemus aukeaa.)

 

 Kesätyöt ja harjoittelupaikat

 

 

Sähkölaitos-konsernissa on noin 20-30 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa vuosittain. Seuraava haku alkaa helmikuussa 2017. 
 

 Diplomi- ja opinnäytetyöt

 
​Tuemme vuosittain lahjoitusstipendein 3–5 opinnäytetyötä. Tekijöitä valitaan sekä kesätyöntekijöidemme joukosta että yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Haettavista paikoista ilmoitetaan oppilaitoksissa.