Sähkönjakelun suunnitellut keskeytykset

| Sähkön suunnitellut jakelukeskeytykset
Tampereen Sähköverkko Oy ilmoittaa tällä palstalla laajasti informoitavia, suunniteltuja sähköverkon huolto- ja kunnossapitotöitä.

 

Puustoa raivataan sähkönjakelun turvaamiseksi

 

Pirkanmaan Verkostopalvelu Oy raivaa Tampereen Sähköverkko Oy:n pienjänniteilmajohtojen (0,4 kV) johtoaukkoja ja keskijänniteilmajohtojen (20 kV) johtokatuja 2.1.–16.6.2017 välisenä aikana Tampereella ja Kangasalla.

• 20 kV:n johtokadut raivataan ja oksitaan alueilla Kumpula, Olkahinen, Atala, Niihama, Linnainmaa ja Kangasalan Kiveliö.

• 0,4 kV:n johtoaukot raivataan alueilla Kauppi, Kissanmaa, Niihama, Ruotula, Takahuhti, Pappila, Ristinarkku, Hakametsä ja Järvensivu.

• Teiskossa raivataan ja oksitaan 0,4 kV:n johtoaukot sekä 20 kV:n johtokadut seuraavilla alueilla: Paavolanniemi, Kämmenniemi, Kääniemi, Taulakylä, Toijakylä ja Kuuslahti.

Raivaustoimenpiteet perustuvat Sähköturvallisuusmääräyksiin. Raivattaessa otetaan huomioon puuston kasvuvara. Poistamme 20 kV: n avojohdon varsinaisen johtoalueen ulkopuolelta myös pienilatvaisiksi ja riukumaisiksi kehittyneitä tai muita yksittäisiä puita. Edellä mainitut puut saattavat voimakkaalla tuulella tai raskaan lumikuorman vuoksi aiheuttaa vahinkoa johdolle ja aiheuttaa sähkökatkoja. Raivauksessa puustoa karsitaan tarvittaessa myös piha-alueilta. Raivattava puusto ja oksisto jäävät maanomistajan korjattaviksi ja käytettäviksi.

Pahoittelemme raivaustyön aiheuttamaa haittaa ja toivomme maanomistajien suhtautuvan myönteisesti toimenpiteisiin. Raivauksen tarkoitus on taata turvallinen ja häiriötön sähkönjakelu.

 

Lisätietoja:

  • Pirkanmaan Verkostopalvelu Oy, puh. 040 7769 269
  • Tampereen Sähköverkko Oy, puh. 020 6303 601

 

TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY

Käyttö ja kunnossapito