Puunkaatoapu

Tampereen Sähköverkko Oy tarjoaa maksutonta puunkaatoapua silloin, jos kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja tai puunkaatajalla on sähkötapaturmariski.
​Normaalina työaikana puunkaatoapu on maksutonta, työajan ulkopuolella aina maksullista. Puunkaatotilanteet ja olosuhteet vaihtelevat tapauksittain. Arvio kaatoavusta tehdään ennen kaatotyön aloittamista joko puhelinkeskustelun tai paikalla käynnin perusteella.
 

Puunkaatoapu on avustamista

 
Valvomme, opastamme ja autamme puunkaatajaa pääasiassa tavanomaisilla apuvälineillä; kaatotunkkeja, taljoja ja köysiä käyttäen. Tapauskohtaisesti johto voidaan laskea maahan tai tehdä jännitteettömäksi puunkaadon ajaksi. Varsinaisen kaatosahauksen tekee tilaaja tai hänen edustajansa. Tilaaja hankkii myös puunkaatoluvan rakennusvalvonnasta. Puunkaatoavun antaa sopimusurakoitsijamme Tampereen Vera Oy.
 
Puunkaatoapua voit tiedustella numerostamme 0800 90 171. Tilaa puunkaatoapu työjärjestelyjen vuoksi riittävän ajoissa, vähintään 10 työpäivää ennen varsinaista toteutuspäivää.