​​Siirry TuntiSähkö-sopimuksen tekemiseen:

TuntiSähkö

TuntiSähkö-sopimuksella maksat sähköstäsi aina sähköpörssin markkinahintaan perustuen.

TuntiSähkö on 100% vesivoimalla tuotettua sähköä.


Sähköä pörssihinnoilla

 

TuntiSähkö on sopiva vaihtoehto silloin, kun haluat seurata markkinahintojen kehitystä. Pystyt hyödyntämään halpoja tunteja, kun suunnittelet sähkönkäyttöäsi jo etukäteen niiden mukaan.
 
TuntiSähkö-sopimuksen hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntikohtaisen energiahinnan mukaan. Energiahintaan lisätään arvonlisävero sekä välityspalkkio 0,38 snt/kWh (0,306 snt/kWh alv 0%). Lisäksi maksetaan pieni kuukausittainen perusmaksu.
 
 

TuntiSähkössä hintakatto sinun eduksesi

 
Mikäli sähköpörssin markkinahinnat nousevat jollain tunneilla liian korkeiksi, huolehdimme siitä puolestasi. TuntiSähkö-sopimuksella maksat sähköstäsi enimmilläänkin vain 8,5 snt/kWh tuntitasolla. Hintakatto on maksuton. Lue lisää.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TuntiSähkö on sopimus tarkalle sähkönkäyttäjälle

 
TuntiSähkö on hyvä valinta:
 
  • koska se reagoi  nopeammin muuttuviin markkinahintoihin kuin perinteiset sähkösopimukset
  • koska tiedät tarkkaan, mitä kukin tunti maksaa ja pääset hyötymään markkinahinnan vaihteluista
  • kun haluat seurata aktiivisesti sähkön hintoja
  • kun pystyt tarvittaessa siirtämään sähkönkulutustasi halvemmille tunneille
 
Koska vuorokauden jokainen tunti hinnoitellaan sähköpörssissä erikseen, tunneille muodostuu eri hinta. Vuoteen mahtuu yleensä paljon halpoja tunteja, mutta toisaalta joitakin kalliimpia tunteja. Erihintaisten tuntien ajankohtaa on vaikea ennustaa pitkälle etukäteen, mutta seuraavan päivän tuntien hinta on tiedossa edellisenä iltapäivänä, ja saat seurattua niitä helposti.
 
TuntiSähkö-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Voit helposti vaihtaa sen toiseen sähkönmyynti-tuotteeseemme halutessasi. TuntiSähkö-sopimuksen edellytyksenä on, että käytössäsi on tuntimittauslaitteisto sähkön kulutuksen mittaamiseen.  
 
Tampereen Sähkölaitoksen TuntiSähkö-energia on päästötöntä. Se on tuotettu täysin vesivoimalla.