Hinnastot

 
 

 Katso Lähisähkö-tarjouksemme pienyrityksille

 

Tutustu tuotteisiin

Tampereen Sähkölaitokselta löydät sopivan sähkösopimustuotteen tarpeidesi mukaan.
 
Määräaikaiset tuotteet ovat voimassa tietyn sopimuskauden. Hinnat ei muutu sopimuskauden aikana. Määräaikaisten tuotteiden hintatarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.
 
Toistaiseksi voimassa olevat tuotteet ovat voimassa, kunnes ne irtisanotaan. Hinnat saattavat nousta tai laskea. Hintojen muutoksista ilmoitetaan kuukausi etukäteen. Kesken sopimuskauden muuttuva arvonlisävero muuttaa hintoja kulloinkin voimassa olevan alv:n mukaisiksi
 
Kaikki kotitalouksille myymämme sähkö on päästötöntä. Se on tuotettu kokonaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten vedellä, tuulella ja puuperäisillä polttoaineilla.
 
 


Lähisähkö ja Kampanjasähkö ovat määräaikaiset sopimustuotteemme. 

Lähisähkö on 100% puuperäisillä polttoaineilla Naistenlahden voimalaitoksessa tuotettua sähköä.

Kampanjasähkö on 100% vedellä tuotettua sähköä.Taloussähkö on oikea valinta, kun sähköä käytetään pääasiassa päiväaikaan, esim. kotitalouskäyttö​.  Hinta on sama vuorokaudenajasta huolimatta.


lamposahko_www.png
Lämpösähkö on tarkoitettu pääasiassa sähkölämmitteisille talouksille.​ Hinta vaihtelee vuorokaudenajan mukaan.
TuntiSähkö on sopiva vaihtoehto silloin, kun haluat seurata markkinahintoja ja säädellä sähkönkulutustasi hintojen mukaan. Se on 100% vesivoimalla tuotettua.

TuntiSähkön hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) Suomen hinta-alueen tuntikohtaisen energiahinnan mukaan. Hintaan lisätään sähkönmyyjän välityspalkkio. Lisätietoa TuntiSähköstä


Hyötytuulisähkö on 100% tuulivoimalla tuotettua sähköä.


​Kausisähkö 1 ja 2 ovat tarkoitetut asiakkaille, joiden jakeluverkkoyhtiön alueella on kausisiirto​. Tuotteiden hinnat vaihtelevat vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan.


Markkinasähkö on isommille yrityksille (etusulakekoko yli 63A) tarkoitettu sähkötuote. Markkinasähkö vaatii tuntimittauksen.
hintakatto.jpg

Hintakatto-takuu on lisätuote, jonka avulla voit sitoa sähkön myyntihinnan vuoden ajaksi ja välttyä hinnan korotuksilta.

Lisätietoa Hintakatto-takuustaHyötytuuli-osuus on lisätuote, jolla saat haluamasi määrän kuluttamastasi sähköstä tuulisähkönä.

 

 

 

  aspakuva.jpg

 
Kysyttävää tuotteista?