Tutustu tuotteisiin ja vertaile hintoja

Tampereen Sähkönmyynniltä löydät sopivan sähkösopimustuotteen tarpeidesi mukaan.
 
Määräaikaiset tuotteet ovat voimassa tietyn sopimuskauden. Hinnat ei muutu sopimuskauden aikana.
 
Toistaiseksi voimassa olevat tuotteet ovat voimassa, kunnes ne irtisanotaan. Hinnat saattavat nousta tai laskea. Hintojen muutoksista ilmoitetaan kuukausi etukäteen.
 
Kaikki kotitalouksille myymämme sähkö on päästötöntä. Se on tuotettu kokonaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten vedellä, tuulella ja puuperäisillä polttoaineilla.
 
 


Lähisähkö ja Kampanjasähkö ovat määräaikaiset sopimustuotteemme. 

Lähisähkö on puuperäisillä polttoaineilla Naistenlahden voimalaitoksessa tuotettua sähköä.Taloussähkö on oikea valinta, kun sähköä käytetään pääasiassa päiväaikaan, esim. kotitalouskäyttö​.  Hinta on sama vuorokaudenajasta huolimatta.


lamposahko_www.png
Lämpösähkö on tarkoitettu pääasiassa sähkölämmitteisille talouksille.​ Hinta vaihtelee vuorokaudenajan mukaan.


Hyötytuuli-sähkö on puhtaasti tuulivoimalla tuotettua sähköä.


​Kausisähkö 1 ja 2 ovat tarkoitetut asiakkaille, joiden jakeluverkkoyhtiön alueella on kausisiirto​. Tuotteiden hinnat vaihtelevat vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan.


Markkinasähkö on isommille yrityksille (etusulakekoko yli 63A) tarkoitettu sähkötuote. Markkinasähkö vaatii tuntimittauksen.
hintakatto.jpg

Hintakatto-takuu on lisätuote, jonka avulla voit sitoa sähkön myyntihinnan vuoden ajaksi ja välttyä hinnan korotuksilta.

Lisätietoa Hintakatto-takuustaHyötytuuli-osuus on lisätuote, jolla saat haluamasi määrän kuluttamastasi sähköstä tuulisähkönä.

 

 

 

  aspakuva.jpg

 
Kysyttävää tuotteista?