Asiakaspalvelumme liikkeellä

 

Voit tavata meitä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa vuoden aikana.


Asiakaspalvelu

Internet-sivuiltamme löydät kätevästi tietoa mm. sähkön myyntituotteistamme, laskutuksesta sekä helpot lomakkeet sopimuksiin liittyen.
 
Voit asioida verkossa suoraan, mutta asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös sähköpostitse, puhelimitse numerossa 020630 3000 (pvm/mpm) tai asiakaspalvelupisteessä osoitteessa Voimakatu 17, Tampere. Yritysasiakkaita palvelee yritysmyyntimme.
 
Käytämme asiakassuhteen hoitoon sähköpostia ja tekstiviestejä. Mikäli sähköinen viestintä sisältää markkinointia, pyydämme asiakkailtamme etukäteisluvan.
 
Nauhoitamme asiakaspuhelut asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi ja asiakaspalvelutapahtumien todentamiseksi.
 
 

Sähkönmyyjän vaihtaminen

 

Voit tehdä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa sähkön myyntisopimuksen, sijaitsee asuntosi tai mökkisi missä päin Suomea tahansa. Sähkön siirrosta huolehtii alueesi verkkopalveluyhtiö, joka myös määrittelee siirtohinnan. Siirron hinta pysyy samana, vaikka vaihdat sähkönmyyjää.
 
Myyjänvaihto nykyiseltä yhtiöltä Tampereen Sähkölaitokselle on sinulle helppoa, ja voit tehdä sen kätevästi internet-sivujemme sopimuslomakkeella. Myyjänvaihtoon liittyvät tiedot löydät sähkölaskustasi. Hoidamme puolestasi kaikki vaihtoon liittyvät käytännön toimenpiteet.