Nokian Datakeskus jäähtyy Näsijärven syvänteiden kylmyydellä

 Hatanpään valtatie 30:ssä sekä toimistoja että datasalia jäähdytetään kaukojäähdytyksellä.

Lue lisää

 

 Pyydä tarjous

 
 

 Häiriöilmoitukset

 

 
0800 90 171 palvelee

Oheiseen numeroon voit ilmoittaa lämmön, jäähdytyksen ja maakaasun jakeluun liittyviä vika- ja häiriöilmoituksia ympäri vuorokauden. Palvelu on maksuton.

 

Jäähdytys

Tarjoamme jäähdytysratkaisuita laajasti Tampereen keskustan alueella.Pian satakolmekymppinen Sähkölaitos liputtaa suomalaisuuden ja paikallisuuden puolesta. Tänään vahvemmin kuin koskaan.

Näsijärven syvänteistä kiinteistöjen viilennys. Nerokasta tuhansien järvien maassa.

 

Jäähdytysratkaisumme perustuvat kaukojäähdytykseen. Kaukojäähdytyksellä tarkoitetaan keskitetyssä tuotantolaitoksessa tuotetun järviveden jakelua putkiston välityksellä kiinteistöille. Tampereen Sähkölaitos on Suomen ja Euroopan suurin järvivedellä tuotetun jäähdytyksen toimittaja.

 
Kaukojäähdytys on ympäristöystävällinen, vaivaton ja luotettava jäähdytysratkaisu, joka soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille. Se pienentää kiinteistön sähkönkulutusta ja ympäristön kuormitusta merkittävästi.
 

Uudeksi tuotenimeksi Lähijäähdytys

 
Kaukojäähdytys on nyt saanut uuden, sitä paremmin kuvaavan tuotenimen: Lähijäähdytys. Lähijäähdytys syntyy nimensä mukaan aivan läheltä, Näsijärven syvänteistä.
 

Lähijäähdytys-sopimuksen hyödyt asiakkaalle

 
  • kokonaistaloudellinen edullisuus
  • perinteisten jäähdytyskoneiden aiheuttamat ilma- ja runkoäänet sekä tärinä vältetään
  • jäähdytyskoneille varatut tilat vapautuvat muuhun käyttöön
  • julkisivua rumentavia lauhdutusyksiköitä ei tarvita
  • jäähdytyskoneiden huolto ja kunnossapito vähenee
  • helppo ja toimintavarma ratkaisu
 
Jäähdytysverkkomme kattaa laajasti Tampereen keskustan alueen. Kysy saatavuudesta ja Lähijäähdytys-tarjouksesta lisää myynnistämme
 

 

 Kaukoluenta käytössä laskutuksessa

 

Kaukojäähdytyksessä on käytössä kaukoluettava mittausjärjestelmä ja laskutus perustuu todellisen kulutuksen mukaisiin lukemiin. Näin ollen laskujen suuruudet vaihtelevat  kesäkaudella ja talvikaudella toisistaan

Lue lisää laskutuksesta.