Kaukolämmön hinnoittelurakenne muuttui 1.1.2017

 

​Kaukolämmön hinnoittelurakenteen muutos astui voimaan 1.1.2017 alkaen. Tästä lisätietoa yrityksille ja kuluttajille.

Perusmaksu muuttui tehomaksuksi, joka tarkistetaan automaattisesti vuosittain..

Lisätietoa tehomaksusta ja sen määrittelysta oheisesta linkistä.

 

 Suunnitellut jakelukeskeytykset

 

Verkostojen korjaukset ja liitostyöt aiheuttavat toisinaan keskeytyksiä jakelussa. Nämä suunnitellut keskeytykset ilmoitamme vaikutusalueen asiakkaillemme ja nettisivuillemme.

 

 

Lämpöstop  -tekstiviestipalvelu

 

Keskeytystiedot on saatavilla myös tekstiviestinä. Uusi  tekstiviestipalvelumme Lämpöstop  ilmoittaa sinulle tekstiviestillä taloyhtiösi tai kiinteistösi kaukolämmön jakelukeskeytyksestä . Tutustu ja tilaa maksuton palvelu puhelimeesi.

Lisätietoa palvelusta

 

 

 Haluan ilmoittaa viasta

 

0800 90 171 palvelee

Otamme vastaan kaukolämmön, maakaasun ja kaukojäähdytyksen jakeluun liittyviä vika- ja häiriöilmoituksia ympäri vuorokauden. Palvelu on maksuton.

Lämpö-, jäähdytys- ja maakaasuratkaisut

Myymme lämpö-, jäähdytys- ja maakaasuratkaisuja kiinteistöihin Tampereella ja lähikunnissa.
 
 
Pian satakolmekymppinen Sähkölaitos liputtaa suomalaisuuden ja paikallisuuden puolesta. Tänään vahvemmin kuin koskaan. Lämpöä läheltä vastuullisesti.
 
 
Kaukolämpö, kaukojäähdytys ja maakaasu ovat energiatehokkaita, vaivattomia ja taloudellisia lämmitys-, ja jäähdytystapoja kaikenkokoisille kiinteistöille.
 
Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana saat käyttöösi asiantuntijoidemme neuvonta- ja opastuspalvelut. Etäluettaviin mittareihin perustuvan palvelumme kautta asiakkaamme saavat energiankäytöstään ajantasaisia raportteja ja ennusteita, joiden avulla on mahdollista arvioida tuleviakin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia.
 
Jos kulutuksessa esiintyy poikkeamia, selvitämme yhteistyössä niiden syyt ja opastamme vikojen korjaamisessa. Annamme myös neuvoja asiakaslaitteiden hallintaan. Seuraamme niiden kuntoa omien huoltotoimiemme yhteydessä.