Kaukolämmön hinnoittelurakenne muuttui 1.1.2017

 

​Kaukolämmön hinnoittelurakenteen muutos astui voimaan 1.1.2017 alkaen. Tästä lisätietoa yrityksille ja kuluttajille.

Perusmaksu muuttui tehomaksuksi, joka tarkistetaan automaattisesti vuosittain..

Lisätietoa tehomaksusta ja sen määrittelysta oheisesta linkistä.

 

 Suunnitellut jakelukeskeytykset

 

Verkostojen korjaukset ja liitostyöt aiheuttavat toisinaan keskeytyksiä jakelussa. Nämä suunnitellut keskeytykset ilmoitamme vaikutusalueen asiakkaillemme ja nettisivuillemme.

 

Lämpöstop  -tekstiviestipalvelu

 

Keskeytystiedot on saatavilla myös tekstiviestinä. Uusi  tekstiviestipalvelumme Lämpöstop  ilmoittaa sinulle tekstiviestillä taloyhtiösi tai kiinteistösi kaukolämmön jakelukeskeytyksestä . Tutustu ja tilaa maksuton palvelu puhelimeesi.

Lisätietoa palvelusta

 

 Haluan ilmoittaa viasta

 

0800 90 171 palvelee

Otamme vastaan kaukolämmön, maakaasun ja kaukojäähdytyksen jakeluun liittyviä vika- ja häiriöilmoituksia ympäri vuorokauden. Palvelu on maksuton.

Kaukolämpö, -jäähdytys ja maakaasu

Myymme kaukolämpöä, kaukojäähdytystä ja maakaasua kiinteistöihin Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Nokialla.
 
 
Pian satakolmekymppinen Sähkölaitos liputtaa suomalaisuuden ja paikallisuuden puolesta. Tänään vahvemmin kuin koskaan. Lämpöä läheltä vastuullisesti.
 
 
Kaukolämpö, kaukojäähdytys ja maakaasu ovat energiatehokkaita, vaivattomia ja taloudellisia valintoja.
 
Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana saat käyttöösi asiantuntijoidemme neuvonta- ja opastuspalvelut. Etäluettaviin mittareihin perustuvan palvelumme kautta asiakkaamme saavat energiankäytöstään ajantasaisia raportteja ja ennusteita, joiden avulla on mahdollista arvioida tuleviakin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia.
 
Jos kulutuksessa esiintyy poikkeamia, selvitämme yhteistyössä niiden syyt ja opastamme vikojen korjaamisessa. Annamme myös neuvoja kaukolämpö- ja kaukojäähdytyslaitteiden hallintaan. Seuraamme asiakaslaitteiden kuntoa omien huoltotoimiemme yhteydessä.
 
 

Reilu kaukolämpö

   
Olemme saaneet Reilu kaukolämpö -laatumerkin vuosina 2012 ja 2016. Merkki myönnetään yrityksille, jotka täyttävät Energiateollisuus ry:n yhdessä asiakkaiden kanssa määrittelemät laatuvaatimukset. Merkki on tae siitä, että yrityksen toiminta on avointa, reilua, kehityshakuista ja tiedottavaa.
 
toiminnassamme noudattamaan Reilu kaukolämpö -laatumerkin vaatimuksia ja palvelemaan asiakkaitamme avoimesti ja asiakaslahtöisesti.toiminnassamme noudattamaan Reilu kaukolämpö -laatumerkin vaatimuksia ja palvelemaan asiakkaitamme avoimesti ja asiakaslahtöisesti.