Wattimaatti

Wattimaatti on Sähkölaitoksen maksuton www-palvelu, jossa voit asiakkaanamme seurata monipuolisesti energiankulutustasi. Palvelusta löydät myös sähkön ja kaukolämmön sopimuksesi ja laskusi.

Palvelu löytyy osoitteesta www.wattimaatti.fi.

 

Energian käytön raportointia sähköisesti

 

Wattimaatista voit seurata sekä sähkön että kaukolämmön kulutusta. Se auttaa helposti suunnittelemaan ja vähentämään energiankäyttöäsi.

Wattimaatti tarjoaa käyttöösi etäluettavien energiamittareiden mittaamat kulutustiedot. Raportointi perustuu sähkö- ja kaukolämpöverkkojen verkonhaltijoiden keräämään mittaustietoon. Voit seurata energiakulutustasi jopa tunnin tarkkuudella.

 

Esimerkkisivu2.jpg

Esimerkkinäkymä yhden kuukauden sähkökulutuksen jakautumisesta eri päiville.

 
 

Sinulla on mahdollisuus verrata omaa kulutustasi eri vuosien, kuukausien ja päivien välillä sekä vertailla omaa kulutustasi myös muihin vastaaviin sähkönkäyttäjiin.

Energian kulutusraportteja voit tarkastella monipuolisesti joko graafina tai taulukkomuodossa sekä halutessasi siirtää tiedot excel-tiedostoon, ja jatkaa analysointia haluamallasi tavalla. Voit lähettää raportin myös sähköpostiin tilanteissa, joissa tallentaminen käytössä olevaan koneeseen ei ole mahdollista.

 

Sopimukset ja laskut kätevästi esillä

Wattimaatista löydät helposti myös sähkön ja kaukolämmön sopimuksesi ja laskusi. Laskut näytetään viimeisen kahden vuoden ajalta.

 

Wattimaatti käytössäsi ympäri Suomen

Saat Wattimaatin käyttöösi kaikkialle Suomeen, kun olet Tampereen Sähkölaitoksen asiakas. Tee nyt kanssamme sopimus ja aloita heti seuraamaan energiankäyttöäsi.

 

Wattimaatti_logo._web_iso.jpg